2019-06-19 09:40:07• hírek • (x)

Tudj meg még többet a krioszauna jótékony hatásairól!

A krioterápia az utóbbi években egyre népszerűbbé vált, s nem csak Európában és az Amerikai Egyesült Államokban, hanem szerte a nagyvilágban is. A kezelés, melynek során folyékony nitrogénból nyert száraz, hideg levegővel találkozik az emberi test, mindösszesen három percig tart, és a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai elvitathatatlanok.

A krioszauna fülkéjébe lépve ugyanis a test bekapcsolja a hideg elleni védekezőmechanizmusokat: felgyorsul az anyagcsere, hatékonyabb fokozatba kapcsol a nyirok- és az immunrendszer, illetve számottevően megnő az endorfin-, adrenalin-, kollagén- és tesztoszterontermelés is. Épp ezért kifejezetten örvendetes hír lehet sokak számára, hogy a Roana Crio Center az első testkezelő szalon Szatmárnémetiben, mely elhozta városunkba is a hidegterápiát.


Hogy miként kell elképzelni egy ilyen krioszaunás kezelést? A gyógyulni vágyó személy fehérneműben és egy speciális lábbeliben lép be a fülkébe, ahol könnyű testmozgás közben legfeljebb három percig van kitéve a szélsőségesen alacsony hőmérsékleteknek. A kezelés idejének lejárta után ki is lehet lépni a krioszaunából, majd egy könnyed, öt perces relaxáció után már fel lehet öltözni. Noha egyetlen kezelés is jótékonyan hathat a szervezetre, ajánlott többször is megismételni a procedúrát a tartós eredmények elérése érdekében. De lássuk csak pontosan, melyek azok a területek, melyekre jótékonyan hat a hidegterápia.


Egészség: segít a különböző csont- és izomrendszeri megbetegedések (csontritkulás, reumás betegségek, lumbágó) kezelésében, javítja az általános kedélyállapotot (depresszió, szorongás, alvási zavarok), illetve hozzájárul a különféle bőrproblémák (pikkelysömör, atópiás dermatitisz, ekcéma) kezeléséhez is.


Sport: gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően mérsékli és megszünteti az izomfájdalmat. Nő az izomtömeg, segít a húzódások megelőzésében, illetve utólagos kezelésében, valamint redukálja az izomfáradtságot. A sportbalesetek miatt szükségek műtétek után felgyorsítja a felépülést.


Szépség: egy 3 perces kezelés akár 500 kilokalóriát is eléget, segít a fogyásban és a zsírok lebontásában, ennek köszönhetően kiváló párosítása lehet egy fogyókúrának is. Stimulálja a kollagéntermelést, antioxidáns hatással rendelkezik, illetve hozzájárul az egészséges bőrkép megőrzéséhez is.


Hogy hol lehet Szatmárnémetiben kipróbálni a krioszaunás terápiát? Örömmel tudatjuk, hogy Szatmárnémetiben is elérhető a hidegterápia, ugyanis a Roana Crio Center elhozta városunkba ezt a különleges, japán gyökerekkel rendelkező kezelést, ám a szalonban emellett további érdekes módszerekkel is megismerkedhetsz. Mindenképp érdemes tehát betérni a Roana Crio Centerbe, ahol felkészült szakemberek és utolsó generációs készülékek várják a gyógyulni vágyókat. További infókért keresd fel a szalon weboldalát, vagy látogass el személyesen a Grigore Ureche 20. szám alatt található Roana Crio Centerbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: